Introdag og elevopstart - 1. september 2019 kl. 11.00

Vil du være pilot? Så kom og få en grundig introduktion til svæveflyvepilot uddannelsen og start op på vores nye elevhold. Tilmelding via link nederst på siden.

Forestil dig, at du ved hjælp af naturens kræfter kan flyve langt og højt over landskabet! Umuligt? Nej, det er hverdag for svæveflyvepiloter og kræver kun træning og en af de mest spændende og sjove pilotuddannelser.

Ved at udnytte opadgående luftstrømme, kan du i et moderne svævefly tilbagelægge lange strækninger, krydse landsdele og holde dig i luften i mange timer. Svæveflyvning åbner en verden af spændende oplevelser, hvor du selv sidder i førersædet.

Svæveflyvning er fantastisk! Spørg bare en af de mange svæveflyvepiloter, der findes i Danmark. Og så er det den sikreste form for flyvning.

Om svæveflyvning

Svæveflyvning bringer dig helt tæt på naturens fantastiske energikilder, hvor du udnytter disse kræfter til at flyve i timevis uden motor. Du kan tilbagelægge lange distancer og flyve ligeså højt som rutefly. Og svæveflyvning kan være såvel hyggelig fritidsaktivitet som knivskarp konkurrence.

Svæveflyvning er spændende og forholdsvis billig, og de fleste kan være med. Med erfaringen afdækkes hele tiden nye udfordringer. Der vil altid være noget nyt, du kan prøve.

Ikke to flyvninger er ens, da du som pilot hver dag står med en ny vejrsituation, som skal udnyttes bedst muligt. Og der kan være forskellige mål for dagens flyvning. Det kan være en mindre tur over landskabet i nærområdet af flyvepladsen, eller en distanceflyvning (en længere tur udover landskabet), en konkurrence eller måske en svæveflyveferie i bjergene med mulighed for at komme ekstra højt op.

Svæveflyvning er en grøn sport. Svæveflyvning sætter kun minimalt CO2 aftryk.

Vil du hører endnu mere om uddannelsen til svæveflyvepilot? hvad kræves der er tid? hvad koster det? og meget mere, så kom til vores introdag. Tilmelding nødvendig.

Du kan starte på pilotuddannelsen fra du er 14 år:-)

Tilmelding til introdag - tryk her